ساختمان صنعت

اخبار و مطالب آموزنده در زمینه صنعت ساختمان

ساختمان صنعت

اخبار و مطالب آموزنده در زمینه صنعت ساختمان

۶۰ مطلب در مهر ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

ابراز نگرانی از امضا فروشی در ساخت و سازها

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، از احتمال امضا فروشی و عدم نظارت‌های لازم در ساخت و سازها ابراز نگرانی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل نجار، در نشست تخصصی بهسازی لرزه‌ای نسبی ساختمان‌های متداول شهر تهران که در محل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد با بیان اینکه ما هنوز تجربه وقوع بحران در کلانشهر را نداریم، گفت: تهران، از جهات مختلف دارای اهمیت فراوانی شده است چرا که یک مرکز کمیتی است و حادثه‌ای نظیر پلاسکو درآن این ظرفیت را دارد تا به حادثه‌ای یبن‌المللی تبدیل شود. حالا تصور کنید که اگر در همین شهر یک زلزله‌ی ۷ یا ۸ ریشتری رخ دهد، چه اتفاقی رخ می‌دهد؟ بنابراین از حالا باید به فکر باشیم و آمادگی لازم را در برابرحوادث کسب کنیم.

وی با بیان اینکه ۸ میلیون تهرانی تحت تاثیر زلزله‌ی احتمالی در پایتخت هستند، افزود: فرض کنیم اگر زلزله‌ای بین ۷ تا ۸ ریشتر در تهران رخ دهد چه اتفاقی رخ می‌دهد؟ قطعا در یک زلزله‌ای که بیشتر از ۶ و نیم ریشتر بزرگی داشته باشد دو  میلیون نفر متاثر خواهند شد و ۸ میلیون نفر نیز تحت تاثیر غیر مستقیم آن قرار می گیرند. به این آمار توجه کنید این آمار نشان می‌دهد که زلزله چقدر مهم است و چقدر باید به آن توجه  داشته باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران تهران با بیان اینکه معتقد نیستم که زلزله تهران را با خاک یکسان خواهد کرد، گفت: برخی می‌گویند اگر زلزله‌ای با قدرت ۷ ریشتر و بیشتر در تهران رخ دهد این شهر با خاک یکسان می‌شود اما من چنین نظری ندارم. چرا که با این حجم از سازه‌های فلزی و بتنی چنین امری بعید است. اما قطعا خساراتی وارد خواهد شد.

نجار در بخش دیگری از سخنانش به اهمیت مصالح و نظارت درست بر ساخت و ساز اشاره کرد و افزود: در زمین لرزه کرمانشاه شاهد آن بودیم که ۲ بیمارستان در این شهر نتوانست در برابر زلزله تاب بیاورد در ورزقان هم همینطور شد و بیمارستانی که هنوز افتتاح نشده بود تخریب شد. اما در همین زلزله‌ها ساختمان‌هایی بودند که هیچ آسیبی ندیدند. خب چه فرقی در ساخت و ساز این ساختمان‌ها وجود داشت. آن ساختمان ها و مصالحشان از آسمان که نیامده بود. بنابراین لازم است که ما به این مسائل توجه کنیم . آیا مصالحی که ما برای ساخت و ساز استفاده می‌کنیم استاندارد است؟ چرا علی رغم آن که دانش و تجهیزات لازم را داریم اما از وقوع زلزله در تهران نگرانیم.

وی خاطرنشان کرد: در زمین لرزه سرپل ذهاب از یک ساختمانی که تخریب شده بود بازدید کردم. آنجا متوجه شدیم که بیشترین خسارت به بخشی از ساختمان وارد شده که سازنده در آن با کمبود تیرآهن مواجه شده و برای جبران این کمبود ۶ میلگرد را کنار هم قرار داده است. خب در این موارد چه کسی باید پاسخگو باشد. من معتقدم که نظام مهندسی ما همواره باید پاسخگوی این مسائل باشد. اصلا چه کسی اجازه ساخت و بهره برداری از این ساختمان را که یک مرکز دانشگاهی بوده است را داده و نظارت‌ها کجا رفته بود. متاسفانه این سئوال مطرح است که آیا در برخی از مواقع امضا فروشی می‌شود.

نجار با بیان اینکه ما نیازمند قوانین بازدارنده در این حوزه هستیم خاطر نشان کرد:‌ قوانین ما در این زمینه بازدارنده نیست و در عین حال خودمان هم به این مسائل بی توجهی و کم توجهی می‌کنیم. مراحل آموزش کارگران را ببینید. به چند کارگر آموزش عملی می‌دهند و بعد بدون آموزش‌های فنی و تئوری آنها راهی کار ساختمان می‌شوند.

وی به طرح بازسازی واحدهای آسیب پذیر اشاره کرد و گفت: با پیگیری‌های مدیریت بحران از سال ها قبل بنیاد مسکن موظف شده تا سالانه ۲۰۰ هزار مسکن را که عمدتا در بخش‌های روستایی و کمتر برخوردار کشور است بازسازی کند که تاکنون یک میلیون و ۸۰۰ هزار واحد مسکونی در این نقاط که جزو نقاط حادثه خیز محسوب می‌شوند ساخته شده است و نتایج آن را نیز در بسیاری از حوادث طبیعی دیدیده ام.

نجار با تاکید بر اینکه باید تمام مسئولان متعهد شوند درست و اصولی بسازند و بر ساخت و سازها نیز درست نظارت کنند، افزود: بیاییم بر ساخت و سازها نیز درست نظارت کنیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه متاسفانه برخی از حرف‌ها شنیده می‌شود که از امضا فروشی و عدم نظارت‌های لازم در ساخت و ساز حکایت دارد گفت: باید نظارت‌هایمان را در تمام مراحل ساخت و ساز و در تمام بخش‌ها ارتقاء دهیم . البته ما در برنامه ششم به مساله‌ی کیفیت و استاندارد مصالح تاکیدات زیادی کردیم اما نمی‌دانم چقدر از این تاکیدات امروز به درستی اجرا می‌شود.

وی در پایان با اشاره به ساختمان جدید سازمان مدیریت بحران در شهر آفتاب گفت: این محل هم به فرودگاه نزدیک است و هم به راه آهن و هم به جاده . به همین دلیل موقعیت خوبی برای استقرار مدیریت بحران دارد. البته در آن زمان شهرداری هزاران ایراد به ما وارد کرد و الان ۴ سال است که در رفت و آمد برای کسب موافقت هستیم.

ساختمان صنعت

  • ۰
  • ۰

شرکت آذرآب در آستانه انعقاد قرارداد ۶۵۰ میلیارد تومانی

وزیر کار با بیان اینکه به هیچ عنوان هیچ نگرانی در تامین نیازهای کادر مهندسی، فنی و کارگران شرکت آذرآب ارزشمند وجود ندارد،گفت:بیش از ۶۵۰ میلیارد تومان قرارداد برای این شرکت در شرف انعقاد است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شریعتمداری در ارتباط زنده تلویزیونی با شبکه خبر، درباره آخرین وضعیت رسیدگی به مشکلات کارگران آذرآب گفت: از چند روز پیش به دلیل برخی از معوقات حقوق و دستمزد کارگران شرکت آذرآب که یکی از شرکت های ارزشمند صنعتی کشور است، این شرکت با مشکلاتی مواجه شد.

وی با بیان اینکه امروز بیش از ۳۰ درصد سهام شرکت آذرآب در اختیار بانک کشاورزی قرار دارد، ادامه داد: کارگران نیز به دلیل اینکه نتوانستند به مجموعه حقوق قانونی خود دست یابند، نسبت به این امر معترض بودند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ادامه داد: با توجه به جلسات متعدد با نمایندگان کارگری و شورای اسلامی کار و در راستای پیگیری های قانونی، اقدامات اولیه صورت گرفت و بانک کشاورزی متعهد شد تا نسبت به پرداخت حقوق معوق مردادماه و شهریورماه اقدام کند و در اسرع وقت این مطالبات پرداخت شود..

این عضو کابینه دولت با بیان اینکه دغدغه دیگر مجموعه کارگری شرکت آذرآب تعیین تکلیف وضعیت مالکیت مجموعه و واگذاری آن به مالکان اهل است، گفت: در این زمینه نیز پیگیری های لازم توسط سازمان خصوصی سازی در حال انجام است. 

شریعتمداری ادامه داد: امروز در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی در خصوص رفع مشکلات شرکت آذرآب تبادل نظر شد. همچنین نماینده ویژه ای را معرفی کردیم تا تعهدات مربوط به سازمان خصوصی سازی و بانک کشاورزی را پیگیری کند و نتایج آن به جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی استان ارائه شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: شرکت آذرآب که چشم و چراغ صنعتی ایران است، امروز قریب به ۴۵۰ میلیارد تومان پروژه در دست اجرا دارد و بیش از ۶۵۰ میلیارد تومان قرارداد برای این شرکت در شرف انعقاد انجام است.

وی با بیان اینکه به هیچ عنوان هیچ نگرانی در تامین نیازهای کادر مهندسی، فنی و کارگران این کارخانه ارزشمند نیست، گفت: دولت تمام قد در پی حل و فصل و ادامه حیات این شرکت است.

این عضو کابینه دولت دوازدهم افزود: ما خودمان را در کنار کارگران می‌دانیم و برای پیگیری همه مطالبات حقوقی قانونی در کنار آنها هستیم. عدم پرداخت حقوق و دستمزد برای کارگرانی که در شرایط سخت زندگی می کنند دغدغه مهمی است و سهام داران شرکت در این زمینه مسئول هستند و باید از طریق نمایندگان کارگری شرکت مورد پیگیری قرار گیرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مدیریت بانک کشاورزی و مدیر شرکت این وعده را دادند تا در اسرع وقت نسبت به پرداخت معوقات کارگران اقدام کنند.

ساختمان صنعت

  • ۰
  • ۰
 

سوئیچ چندرسانه‌ای مبتنی بر IP کم ظرفیت طراحی شد

سوئیچ چند رسانه ای مبتنی بر IP کم ظرفیت به منظور جایگزینی با سوئیچ های سنتی مخابراتی و قابل رقابت با برندهای بین المللی طراحی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز مخابرات ایران، حسن یگانه مجری طرح سوئیچ چند رسانه ای مبتنی بر IP کم ظرفیت با اشاره به برتری های این سوئیچ نسبت به سوئیچ سنتی گفت: محصول به دست آمده در این طرح، قابلیت رقابت با برندهای بین المللی دارد.

وی با بیان اینکه با ایجاد تحول در سیستم مراکز تلفنی، ضرورت حرکت از مراکز تلفن سنتی به سمت سوئیچ های تمام IP احساس می شود، افزود: از این رو پژوهشگاه ICT نسبت به بررسی این طرح، اقدام کرده است. در همین حال تبدیل سوئیچ چند رسانه ای سنتی به چند رسانه ای مبتنی بر IP، یکی از مباحث مطرح شده در اسناد بالادستی است. به نحوی که در اقتصاد مقاومتی و اسناد بالادستی به بومی سازی تجهیزات مبتنی بر IP تاکید و در سند مربوط به شبکه ملی اطلاعات نیز به بومی سازی شبکه سوئیچ اشاره شده است.

یگانه تاکید کرد: لذا با توجه به اهمیت موضوع، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلف شد تا نسبت به پیاده سازی این سوئیچ اقدام کند. در تمام دنیا نیز سوئیچ مبتنی بر IP نسبت به سوئیچ سنتی غالب شده است و افزایش کارایی و عملکرد سوئیچ، کاهش هزینه مصرف انرژی، کاهش فضای ساختمانی مورد نیاز تجهیزات و همچنین کاهش آلایندگی محیط زیست، از برتری هایی است که باعث شده سوئیچ مبتنی بر IP طراحی و پیاده سازی شود.

این عضو پژوهشکده CT مرکز تحقیقات مخابرات ایران خاطرنشان کرد: از دیدگاه کابران نیز سوئیچ های مبتنی بر IP، امکان دستیابی به سرویس های متنوعی از صوت و ویدئو و همچنین داده را فراهم می کنند و این امر، کسب و کارهای جدید و فراوانی را جهت تغییر و تبدیل تجهیزات، مطرح کرده و موجب رونق بازار ICT شده است. سوئیچ IMX مدل سفیر، به عنوان نسل جدید سیستم های یکپارچه، توسط کارشناسان پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، جهت تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی و اهداف سند برنامه ششم توسعه در بخش ICT، با هدف ارتقای سطح کیفی و امنیت ارتباطات در شبکه های مخابراتی در مناطق شهری کوچک و روستایی طراحی و اجرا شده است.

یگانه با بیان اینکه نمونه مهندسی این طرح ایجاد شده و در اجرای محیط آزمایشگاهی تست های مختلف هم نتیجه مثبتی به همراه داشت، تاکید کرد: این نمونه، قابلیت پوشش با کمترین هزینه، از ۱۰ پورت تا هزار پورت را دارد و هسته اصلی آن، بر مبنای نرم افزار متن باز است.

عضو هیات علمی پژوهشگاه ICT گفت: سرویس های تکمیلی و اختصاصی، کنترل و مدیریت از طریق وب، ماژول ترانک بومی، به‌کارگیری ماژول های امن سازی و ... باعث می شود که این محصول، قابلیت رقابت با برندهای بین المللی را داشته باشد. در همین حال هزینه های پشتیبانی و نگهداری سیستم بسیار کم شده و قابلیت توسعه نیز وجود خواهد داشت.

ساختمان صنعت

  • ۰
  • ۰

آژانس انرژی

آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) اعلام کرد ظرفیت نیروی تجدیدپذیر جهانی تحت تاثیر نصب تاسیسات فوتوولتائیک خورشیدی در خانه‌ها، ساختمان‌ها و صنعت، تا پنج سال دیگر ۵۰ درصد رشد خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، مجموع ظرفیت تولید نیرو از منابع تجدیدپذیر در مقایسه با ۲.۵ تراوات در سال گذشته، به میزان ۱.۲ تراوات تا سال ۲۰۲۴ رشد خواهد کرد که معادل مجموع ظرفیت نیروی نصب شده در آمریکا است.

طبق گزارش سالانه IEA  از انرژیهای تجدیدپذیر جهانی، فوتوولتائیک خورشیدی حدود ۶۰ درصد و نیروی بادی در خشکی ۲۵ درصد از این رشد را تشکیل خواهد داد.

سهم تجدیدپذیرها در تولید نیرو از ۲۶ درصد فعلی به ۳۰ درصد در سال ۲۰۲۴ رشد خواهد کرد.

کاهش هزینه‌های فناوری و سیاستهای موثرتر دولتی، باعث شده است از زمان گزارش سال گذشته IEA، پیش‌بینی‌های بالاتری برای بکارگیری ظرفیت تجدیدپذیرها مطرح شود.

فاتح بیرول، مدیراجرایی IEA اظهار کرد: تجدیدپذیرها در حال حاضر دومین منبع بزرگ برق در جهان هستند اما اگر بخواهیم به اهداف جوی بلندمدت دست پیدا کنیم، باید بکارگیری آنها تسریع شود. با ادامه کاهش هزینه‌ها، انگیزه روزافزونی برای بکارگیری فوتوولتائیک خورشیدی وجود دارد.

هزینه تولید برق از فوتوولتائیک خورشیدی توزیع شده در خانه‌ها، ساختمان‌ها و صنعت، اکنون پایین‌تر از قیمت فروش برق در بیشتر کشورها است.

طبق گزارش IEA، پیش‌بینی می‌شود هزینه‌های تولید فوتوولتائیک خورشیدی تا سال ۲۰۲۴ به میزان ۱۵ تا ۳۵ درصد دیگر کاهش پیدا کند و بکارگیری این فناوری جذاب‌تر شود.

بر اساس گزارش رویترز، در گزارش IEA آمده است: اصلاحات تعرفه و سیاست برای تضمین رشد پایدار فوتوولتائیک خورشیدی و اجتناب از اختلال در بازارهای برق و هزینه‌های بالاتر انرژی، ضروری است.

ساختمان صنعت

  • ۰
  • ۰

انتقال آب

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که بحث انتقال آب از دریای خزر یا خلیج فارس به فلات مرکزی موضوعی نیست که منجر به خشکیدن این دریاها شود.

علی بختیار در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به طرح موضوع انتقال آب از دریای خزر به فلات مرکزی، بیان کرد: در برنامه ششم توسعه شیرین سازی و نمک زدایی از آب دریا  به عنوان یکی از راهکارهای تامین آب برای مناطق خشک پیش بینی شده است و تا پایان این برنامه باید یک میلیارد مترمکعب آب دریا شیرین شده و به مناطق خشک و نیمه خشک منتقل شود.

وی در ادامه اظهار کرد: در این رابطه جلساتی در دانشگاه صنعتی شریف با حضور کارشناسان و متخصصان این حوزه برگزار شده است تا از جنبه علمی بحث انتقال آب مورد بحث و بررسی قرار گیرد. بر اساس آمارها کشور عربستان روزانه حدود ۳۰ میلیارد مترمکعب آب دریا را شیرین کرده و از آن مصرف می کند. بحث کمبود آب تا حد زیادی با شیرین سازی آب دریاها قابل حل است.

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس با بیان اینکه «چند سالی است که اجرای طرح انتقال آب چه از  خلیج فارس و چه از دریای خزر با چالش هایی روبه رو شده است» گفت: بحث انتقال آب از دریای خزر یا خلیج فارس به فلات مرکزی موضوعی نیست که منجر به خشکیدن این دریاها شود.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس در ادامه تاکید کرد: بر روی مسائل زیست محیطی انتقال آب کارعلمی انجام شده است. اینکه هر منطقه یا استانی بخواهد با تکیه بر اظهار نظرهای غیر کارشناسی مانع این موضوع شود، با منافع ملی در تضاد است. یکی از دلایلی که امروز مسئله بحران آب در کشور حل نشده باقی مانده است، نگرش های غیر کارشناسی است.

نماینده مردم گلپایگان در مجلس افزود: در گذشته مسئله آب به صورت حوزه ای در کشور مدیریت می شد اما امروز مدیریت به صورت استانی بوده و هر استان نگران تامین آب منطقه خود است. در حالی که باید منافع همه مردم در نظر گرفته شود. نباید اجازه دهیم که منافع منطقه ای مانع توسعه و آبادانی کشور در سطح ملی شود.

بختیار در ادامه با تاکید بر اینکه «با امنیتی کردن مسئله آب، بحران آن در کشور حل نمی شود»، تاکید کرد: باید اظهار نظرها در زمینه طرح های انتقال آب بر پایه نگرش علمی و کارهای کارشناسی باشد چراکه اظهار نظر های غیر کارشناسی مانع حل مشکلات می شود.

ساختمان صنعت

 

  • ۰
  • ۰
 
در شش ماهه نخست امسال، ۳۵۲ مورد بازدید فنی از واحد‌های تولیدی چهارمحال و بختیاری به عمل آمده است.
انجام بیش از ۳۵۲ بازدید فنی از واحد‌های تولیدی چهارمحال و بختیاریبه گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، عبدالله نظری مدیر کل استاندارد چهارمحال وبختیاری گفت: در شش ماهه نخست امسال، ۳۵۲ مورد بازدید فنی از واحد‌های تولیدی مشمول استاندارد اجباری استان به عمل آمده است.

نظری، بهبود فرآیند تولید و استاندارد سازی کالا‌ها و خدمات را ضروری دانست و افزود: رعایت و ارتقا استاندارد کالا‌های تولیدی سبب اعتماد و تمایل مردم به خرید کالا‌های داخلی، افزایش صادرات، کاهش ورود بی رویه کالا‌های خارجی چه از مبادی رسمی و چه غیر رسمی و قاچاق، افزایش بهره وری و سود حاصل از تولید خواهد شد.

ساختمان صنعت

  • ۰
  • ۰

گازدار شدن واحدهای صنعتی

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان گفت: در بخش صنایع و با حرکت در جهت مصوبات شورای اقتصادی، تاکنون 459 واحد صنعتی از نعمت گاز طبیعی بهره مند شده اند.

به گزارش ایسنا، احمد فعله گری در جلسه کارگروه بهینه سازی مصرف انرژی استان کردستان، با اشاره به اهمیت رعایت مصرف بهینه گاز طبیعی در سازمان ها گفت: در آستانه شروع فصل سرما و افزایش روند مصرف گاز طبیعی هستیم و با شروع پیک مصرف انرژی به ویژه گاز طبیعی رعایت مصرف بهینه سوخت به عنوان یک ضرورت اساسی مطرح است.

وی رعایت توصیه ایمنی و مصرف بهینه منابع انرژی را زمینه ساز تحول اقتصادی دانست و افزود: با رعایت مصرف بهینه گاز طبیعی علاوه بر تامین مداوم بخش انرژی در منازل مسکونی می توان با تامین انرژی بخش صنایع در راستای افزایش تولیدات گام های اساسی برداشت.  

مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان بیان کرد: در بخش صنایع و با حرکت در جهت مصوبات شورای اقتصادی، تاکنون 459 واحد از نعمت گاز طبیعی بهره مند شده و عملیات گازرسانی به 143 واحد صنعتی با حجم جایگزینی 10 میلیون لیتر سوخت مایع در حال انجام است که مجموع جایگزینی گاز به 43 میلیون لیتر سوخت مایع معادل 90 درصد تعهدات خواهد بود. 

فعله گری در پایان یادآور شد: با تعریف اقدامات اصلاحی و به روزرسانی تاسیسات و تجهیزات گرمایشی در سطح موتورخانه ادارات و منازل مسکونی می توان گام بسیار بلندی در راستای تحقق اهداف استراتژیک کارگروه مصرف انرژی در جهت هدر رفت گاز طبیعی برداشت و با این اقدامات به سر مقصد نهایی که همان صرفه جویی است دست یافت.

در ادامه این جلسه، شهرام ملکی معاون امور عمرانی استانداری کردستان، گفت: برای پیشبرد اهداف کارگروه نیاز است تمامی اعضاء همکاری و تعامل مستمر با دبیر کارگروه که مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان است، داشته باشند.

وی اظهار کرد: برای استاندارد کردن مصرف انرژی باید تجهیزات و امکانات ادارات دولتی، صنایع و منازل مسکونی به روز رسانی شده و مطابق با اصول و دستورالعمل های ایزو 50001 باشد.

ملکی در ادامه، به اهمیت صرفه جویی در منابع انرژی اشاره کرد و افزود: مردم استان کردستان همیشه در شرایطی که نیاز به اقدام در جهت بهینه سازی مصارف بوده است، با رعایت اصول صرفه جویی به موفقیت طرح، کمک شایانی کرده و ضامن موفقیت بوده اند که می توان به صرفه جویی در مصارف آب و برق در سال جاری اشاره کرد.

این مقام مسئول از مردم کردستان درخواست کرد، با شروع فصل سرما ضمن رعایت توصیه های ایمنی و بازرسی تاسیسات حرراتی و وسایل گاز سوز در زمینه مصارف بهینه گاز طبیعی برنامه ریزی اصولی داشته باشند.

ساختمان صنعت

  • ۰
  • ۰

تولید و توزیع ۸۵۰۰ متر مکعب آب در شلمچه  در طول شبانه روز

شلمچه– جانشین قرارگاه اربعین شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از تولید و توزیع ۸ هزار و ۵۰۰ متر مکعب آب در شلمچه در طول شبانه روز خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد خادمی یکشنبه شب در جمع خبرنگاران در شلمچه اظهار کرد: شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تمام ظرفیت فنی و تخصصی اش در کنار سایر دستگاه ها در مرزهای کشور به زائران خدمات رسانی می کند.

وی از ایجاد ۶ کیلومتر خط انتقال ۴۱۵ و۴ خط ۱۱۰، ایجاد ۴۰۰ انشعاب آب در مواکب شلمچه به عنوان برخی  از اقدامات انجام شده در جهت تکمیل طرحهای زیرساختی نام برد و گفت: برای انجام این اقدامات مبلغ ۳۰ میلیارد ریال از محل بودجه جاری شرکت آب و فاضلاب خوزستان هزینه شده است.

وی افزود: امسال در شلمچه سه دستگاه پرتابل سردخانه در مسیر عبور زائران پیش بینی کرده ایم ضمن آنکه سه مخزن ثابت ۵ تا ۱۰ هزار لیتری آب نیز در مسیر زائران  نصب شده است.

جانشین قرارگاه اربعین شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه ۲۰۰ نفر از همکارانمان در مرز شلمچه خدمات رسانی می کنند، تصریح کرد: چهار دستگاه جنتکس و مکنده نیز برای دفع فاضلاب در محل تعبیه شده است.

خادمی گفت: به طور شبانه روزی در شلمچه هشت هزار و ۵۰۰ متر مکعب آب تولید و توزیع می کنیم که آب تولیدی از شبکه پایدار و آب توزیعی توسط تانکرها در بین مواکب توزیع می شود.

وی افزود: یک دستگاه بسته بندی آب با ظرفیت ۸۰ هزار لیوان ۲۰۰ سی سی در روز در شلمچه  مستقر کردیم و ۵۲ دستگاه تانکر سیار نیز کار آبرسانی را به انجام می رسانند که از این تعداد ۸ دستگاه تانکر سیار به عراق آبرسانی می کند تا زائران در زمینه آب با مشکل و کمبود مواجه نشوند.

وی با بیان اینکه ۱۵ دستگاه خودرو سبک در خدمت عوامل اجرایی مان قرار دادیم، اظهار کرد: یک دستگاه آزمایشگاه سیار آب (آزمایشگاه مرجع) به صورت ساعتی آب را پایش و رصد می کند.

جانشین قرارگاه اربعین شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور  تصریح کرد: آنچه که مورد تاکید وزارت نیرو و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور است آنکه امنیت و بهداشت آب رعایت شود تا آب بهداشتی و خوبی به دست زائران برسد، در بحث تامین امنیت، حوزه مقاومت بسیج وزارت خانه در کنار سازمان عتبات عالیات قرار دارد.

خادمی یادآورشد: در زمنیه امنیت آب، پس از پر شدن تانکرها در محل آبگیری تانکرها پلمب شده و سپس این پلمب در محل توسط بسیج شکسته می شود تا آب با اطمینان خاطر و بهداشتی در اختیار زائران قرار گیرد.

وی گفت: به تمام زائران توصیه می کنیم که سفرشان را مدیریت کنند، دوره اقامتشان را در عتبات محدود کنند، در کربلا زمان زیادی را باقی نمانند و به تدریج از مرزها خارج شوند.

وی افزود: خدمات دهی ما به زائران تا پنج روز پس از اربعین ادامه دارد، برای بازگشت زائران اربعین از مرز شلمچه نیز آب مورد نیاز دپو شده است، شبکه آب و برق پایدار است و جای هیچ نگرانی وجود ندارد.

به گفته وی، ۶ دستگاه کانکس برای استقرار نیروهای شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور همکارانمان پیش بینی شده است.

ساختمان صنعت

  • ۰
  • ۰

نیروگاه خورشیدی

سخنگوی سازمان ساتبا با اشاره به این‌که هم اکنون در تمامی استان‌های کشور نیروگاه‌های تجدیدپذیر راه‌اندازی شده است، گفت: در حال حاضر ظرفیت نصب شده این نیروگاه‌ها در سراسر ایران به ۸۴۱ مگاوات رسیده و تمامی این ظرفیت از طریق ۱۱۵ شرکت بخش خصوصی محقق شده است.

به گزارش ایسنا، جعفر محمدنژاد سیگارودی با اشاره به راه‌اندازی بیش از ۱۱۵ نیروگاه مگاواتی تجدیدپذیر در کشور، گفت: تاکنون حدود ۳۵۰۰ نیروگاه خورشیدی پشت‌بامی یا خانگی در کل کشور ایجاد شده و ۲۵۰۰ واحد دیگر نیز عمدتا در مناطق محروم و روستایی در دست احداث است.
وی با تاکید بر اینکه نرخ خرید تضمینی برق تجدیدپذیرها با ابلاغ جدید وزیر نیرو حدود ۳۰ درصد افزایش یافته است، اظهار کرد: این تعرفه در بخش نیروگاه‌های زباله‌سوز به ویژه در مناطق شمالی کشور، از جذابیت بیشتری برای سرمایه‌گذاران برخوردار است.
بنا بر اعلام وزارت نیرو، محمدنژاد افزود: پیش از این، نرخ خرید تضمینی برق به ازای هر کیلووات تولید انرژی در این واحدها حدود ۳۷۰ تومان بوده که این رقم در حال حاضر به ۵۵۵ تومان در کل کشور رسیده است. ولی چنانچه سرمایه‌گذاران برای مدیریت زباله‌های شهری مناطق شمالی کشور اقدام به راه‌اندازی واحدهای یاد شده کنند، نرخ خرید تضمینی برق در این مناطق حدود دو برابر تعرفه‌های جدید محاسبه خواهد شد.
سخنگوی سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق(ساتبا) با تاکید بر این‌که برق استفاده کنندگان از پنل‌های خورشیدی تولید داخل ۳۰ درصد گران‌تر خریداری می‌شود، گفت: از محل نیروگاه‌های نصب شده حدود ۵۳ هزار و ۴۲۰ نفر سال اشتغال به صورت تجمیعی در بخش تجدیدپذیر صورت گرفته است.

ساختمان صنعت

  • ۰
  • ۰

تنها ۵ آسانسور ۱۵۰ بیمارستان استان تهران استاندارد است

تهران- ایرنا- مسئول آسانسور و پله برقی اداره کل استاندارد استان تهران گفت: در بازرسی از ۱۵۰ بیمارستان در استان تهران بیش از ۸۰۰ دستگاه آسانسور مورد بررسی قرار گرفت که تنها پنج دستگاه منطبق با استاندارد بوده است.

سید محمد امین موسوی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اجرای طرح طاها (طرح اجرای هماهنگ استاندارد) اظهار داشت: قانون اجباری استاندارد آسانسورها در سال ۸۲ تدوین شد این در حالیست که ساختمان بیشتر بیمارستان های تهران پیش از این تاریخ احداث شده‌اند.

وی افزود: اکثر بیمارستان‌های تهران با بازسازی و یا تعمیر آسانسورها به دنبال مطابق‌سازی شاخص های استاندارد هستند.

مسئول آسانسور و پله برقی اداره کل استاندارد استان تهران ادامه داد: اکنون با هماهنگی‌هایی که با معاون دادستانی صورت گرفته است اخطاریه‌هایی به روسای بیمارستان‌ها برای استانداردسازی آسانسورها صادر شده است تا اقدام شود.

وی با بیان این‌که ۲۵ درصد بیمارستان ها همکاری کرده‌اند گفت: با شهرداری‌ها مکاتباتی انجام شده است تا زمانی که ساختمان‌ها گواهینامه تاییدیه آسانسور دریافت نکنند پایان کار ساختمان‌ها صادر نخواهد شد.

موسوی تاکید کرد: علاوه بر نصب آسانسور  و دریافت تاییدیه استاندارد، بازدید سالانه نیز از آسانسورها انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه دو سال گذشته استاندارد آسانسورهای دستگاه های اجرایی مورد بازرسی قرار گرفت بیان داشت: وضعیت این آسانسورها نیز به خاطر قدمت ساختمان‌ها مانند آسانسورهای بیمارستان‌ها بود.  

مسئول آسانسور و پله برقی اداره کل استاندارد استان تهران خاطر نشان کرد: طرح طاها از سال ۸۹ آغاز شده است و در هر طرح حدود ۷۰۰ تا یک هزار مورد بازرسی از مکان‌های مختلف انجام می شود تا ایمنی‌های آسانسورها پیگیری شود.

موسوی ابراز داشت: شاخص‌های استاندارد در آسانسورها به دو مساله فنی و ساختمانی مرتبط است که اکنون بیشترین مورد مسئله ساختمانی است.

به گفته وی، سالیانه ۱۷ هزار گواهینامه استاندارد در حوزه‌های مختلف در استان تهران صادر می‌شود.

ساختمان صنعت