ساختمان صنعت

اخبار و مطالب آموزنده در زمینه صنعت ساختمان

ساختمان صنعت

اخبار و مطالب آموزنده در زمینه صنعت ساختمان

  • ۰
  • ۰

همزمان با دومین روز از برگزاری «چهارمین همایش ساختمان پایدار، مصرف بهینه انرژی» چهار کارگاه آموزشی برگزار شد.

کارگاه «سیستم های نوین گرمایشی (پکیچ چگالشی)»

به گزارش خبرنگار «صما»، همزمان با دومین روز برگزاری «چهارمین همایش ساختمان پایدار، مصرف بهینه انرژی» کارگاه «سیستم های نوین گرمایشی (پکیچ چگالشی)» و با ارائه وحید عزیزی از شرکت پاکمن برگزار شد.

در این کارگاه به مسائلی همچون آلایندگی حاصل از ساختمان ها و سیستم موتورخانه پرداخته شد.

عزیزی در این کارگاه گفت: هر ساله آلایندگی در دنیا مرگ ۷ میلیون نفر را به دنبال دارد و سهم ایران از این آلایندگی مرگ ۵۰۰هزار نفر است.

وی گفت: سهم ساختمان ها از آلایندگی حاصل از موتورخانه ۲۷ درصد است.

عزیزی با بیان اینکه دستگاه های آنالیز نشان داده نوع آلایندگی خودرو بسیار پاک تر از ساختمان‌ها است، گفت: اگر بتوانیم از سیستم های با برچسب انرژی و استاندارد در موتورخانه ها استفاده کنیم، می توانیم آلودگی را تا حدود قابل توجهی کاهش دهیم.

عزیزی در نهایت گفت: آنالیزها نشان داده موتورخانه استاندارد نسبت به موتورخانه غیراستاندارد، حدود ۱۷ برابر در کاهش آلودگی موثر است.

35 درصد انرژی ساختمان‌ها در بخش دیوارها مصرف می‌شود/۲۷ درصد آلایندگی مربوط به موتورخانه‌ها است

 

کارگاه آموزشی «ضوابط اجرایی دیوارهای AAC »

کارگاه آموزشی «ضوابط اجرایی دیوارهای AAC و نحوه اجرا بر روی آن» در حاشیه برگزاری همایش و نمایشگاه «ساختمان پایدار، مصرف بهینه انرژی» با ارائه شرکت پرین بتن برگزار شد.

به گزارش «صما» معتمدی، کارشناس فنی شرکت پرین بتن با بیان اینکه هم اکنون 50 درصد انرژی در بخش ساختمان مصرف می شود، گفت: 40 درصد انرژی مصرفی سهم بخش ساختمان و تجاری است و با وجود اینکه 28 سال از تصویب آیین نامه مبحث 19 مقررات ملی ساختمان می گذرد، اما کماکان فقط پنجره ها را دو‌جداره کرده ایم.

وی افزود: هم اکنون 35 درصد مصرف انرژی ساختمان در بخش دیوارها اتفاق می‌افتد و برای رفع این مشکل باید از مصالح خود عایق مانند بلوک‌های AAC استفاده کنیم.

معتمدی خاطر‌نشان کرد: بر‌اساس آزمایشات صورت گرفته استفاده از بلوک‌های هوادار اتوکلاو‌شده با ضخامت 15 سانتی‌متر به اندازه یک دیوار 83 سانتی‌متری سفالی از هدر‌رفت انرژی جلوگیری می کند.

این کارشناس فنی شرکت پرین بتن اظهار داشت: برای هر کیلوگرم سفال 2.6 تا 3.6 مگاژول انرژی مصرف می‌شود که رقم بسیار بالایی است.

وی خاطرنشان کرد: بلوک‌های هوادار اتوکلاو‌شده با ضخامت 10 سانتی متر تا 4 ساعت در برابر حریق مقاومت دارند.

در ادامه این کارگاه آموزشی خواجه عطاری، عضو کمیته آیین‌نامه 2800 و آیین‌نامه آبا نیز اظهار داشت: در زلزله سرپل ذهاب که شهری با جمعیت 20 هزار نفری بود خسارت 30 هزار میلیاردی را شاهد بودیم.

وی افزود: متاسفانه از این میزان‌ 15هزار میلیارد ناشی از تخریب دیوارها بوده و جالب اینکه اغلب این دیوارها سفالی بوده‌اند.

خواجه عطاری با انتقاد از روش میان قاب در احداث دیوار گفت: سفال چسبندگی و مقاومت لازم را ندارد و براساس آزمایش‌ها مقاومت آن در بهترین حالت 7 تا 10 کیلوگرم بر سانتی متر مربع است.

35 درصد انرژی ساختمان‌ها در بخش دیوارها مصرف می‌شود/۲۷ درصد آلایندگی مربوط به موتورخانه‌ها است

 

کارگاه «تشریح نیازسنجی و پیاده سازی سیستم BMS»

شرکت آلیاژگران نماینده شرکت زیمنس، در حاشیه برگزاری همایش و نمایشگاه «ساختمان پایدار، مصرف بهینه انرژی» اقدام به برگزاری کارگاه «تشریح نیازسنجی و پیاده سازی سیستم BMS» کرد.

به گزارش «صما» کوروش اکبری، رییس هیئت مدیره شرکت آلیاژگران در این کارگاه اظهار داشت: هتل آزادی، ساختمان همراه اول، دانشگاه امام صادق و فرودگاه سلام از‌جمله پروژه‌هایی هستند که با اجرای شرکت ما به سیستم BMS مجهز شده‌اند.

وی افزود: برخی از کارفرمایان بعد از اینکه پروژه به اتمام می‌رسد و در مرحله بهره برداری است، از ما می‌خواهند که سیستم BMS را پیاده‌سازی کنیم و این کار را بسیار مشکل می‌کند.

اکبری ادامه داد: سیستم BMS یعنی یکپارچه‌سازی تمامی سیستم‌های ساختمان؛ اما امروزه شاهدیم که این کار به صورت ناقص در برخی ساختمان‌ها اجرا می‌شود.

وی گفت: سیستم BMS هزینه بالایی به ساختمان تحمیل نمی‌کند و در بالاترین حالت 5 درصد افزایش هزینه در‌پی خواهد داشت. ضمن اینکه بعد از مدت کوتاهی از محل صرفه‌جویی ایجاد شده، سرمایه‌ها بازگشت خواهد کرد.

اکبری خطاب به حاضران تصریح کرد: از مالکان و سازندگان می‌خواهم دستگاه هایی برای بخش‌های مختلف الکتریکی و تاسیساتی ساختمان خریداری کنید که قابل اتصال به سیستم BMS باشد. در غیر این صورت بعدها برای نصب سیستم به درد‌سر می‌افتید.

رییس هیئت مدیره شرکت آلیاژگران اظهار داشت: امروزه 41 درصد مصرف انرژی در ساختمان اتفاق می‌افتد و بخش‌های حمل و نقل و صنعت به ترتیب 28 و 31 درصد انرژی را مصرف می‌کنند.

35 درصد انرژی ساختمان‌ها در بخش دیوارها مصرف می‌شود/۲۷ درصد آلایندگی مربوط به موتورخانه‌ها است

 

کارگاه «بهینه سازی مصرف انرژی با استفاده از پوسته‌های آجری»

در دومین روز از همایش «ساختمان پایدار، مصرف بهینه انرژی» کارگاه «بهینه سازی مصرف انرژی با استفاده از پوسته‌های آجری» توسط شرکت آجرنما چین برگزار شد.

به گزارش «صما» سید مجتبی جعفریان، ارائه دهنده این کارگاه اظهار داشت: به طور معمول هر متر مربع دیوار سنتی ساختمان 750 کیلوگرم وزن دارد، در حالی که اجرای هر متر مربع نمای خشک 200 کیلوگرم وزن دارد.

وی افزود: موضوع دیگر مربوط به هزینه ساختمان با استفاده از نمای خشک است. بدین معنا که با به کارگیری دیوارهای سبک در محاسبات سازه هم نیازی به سنگین بودن اسکلت نیست. بنابراین بسیار از نظر اقتصادی برای سازنده به صرفه است.

وی ادامه داد: موضوع مهم دیگر مربوط به سرعت اجرای نماهای خشک است. به طور متوسط هر کارگر قادر است روزانه یک متر دیوار سنتی بسازد، اما با شیوه پوسته خشک هر کارگر می تواند روزانه تا 30 متر دیوار اجرا کند.

جعفریان خاطرنشان کرد: اجرای سریع و استفاده کمتر از نیروی کار باعث انجام سریعتر پروژه و کاهش هزینه های کارفرما و سازنده می شود.

وی در ادامه به موضوع پایداری و صرفه جویی انرژی با استفاده از دیوارهای خشک اشاره کرد و افزود: علاوه بر اینکه با این شیوه، صرفه جویی در مصرف انرژی حاصل می شود، به راحتی قابل مرمت و نگهداری است.

کارشناس فنی شرکت آجر نما چین گفت: پوسته‌های خشک آجری در تمامی شرایط آب و هوایی قابلیت اجرا دارند و با هویت ایرانی اسلامی هم سازگار هستند.

35 درصد انرژی ساختمان‌ها در بخش دیوارها مصرف می‌شود/۲۷ درصد آلایندگی مربوط به موتورخانه‌ها است

ساختمان صنعت

  • ۹۸/۰۹/۰۵

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی