ساختمان صنعت

اخبار و مطالب آموزنده در زمینه صنعت ساختمان

ساختمان صنعت

اخبار و مطالب آموزنده در زمینه صنعت ساختمان

  • ۰
  • ۰

سرپرست گازرسانی شرکت ملی گاز ایران گفت: در راستای سیاستهای بهینه سازی مصرف گاز، پروژه‌ای چهار ساله برای هوشمندسازی شبکه تعریف شده که طبق برآوردها سرمایه لازم برای این کار ۴ میلیارد دلار است.

به گزارش ایسنا، سید جلال نورموسوی امروز در میزگرد "چالش‌های مدیریت تامین گاز طبیعی در ماه‌های سرد سال و برون رفت از آن" در پاسخ به سوال ایسنا، در خصوص برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای کاهش مصرف و سرمایه لازم برای این کار اظهار کرد: در بحث هوشمندسازی علاوه بر احساس نیاز شرکت گاز برای این منظور الزام قانونی نیز وجود دارد. اکنون ۲۷ میلیون کنتور در کشور وجود دارد.
وی با بیان اینکه برای شناسایی چالش‌ها طرح آزمایشی انجام شد و با دستور وزیر، کمیته راهبری هوشمندسازی را در شرکت ملی گاز پایه‌گذاری کردیم گفت: مشاوری برای طرح آزمایشی و اصلی انتخاب کردیم و در این راستا دانشگاه مالک اشتر کار خود را به عنوان مشاور از هفته گذشته آغاز کرد.
سرپرست گازرسانی شرکت ملی گاز ایران افزود: این طرح آزمایشی سه مرحله دارد که شامل جمع‌آوری، انتقالو تجزیه و تحلیل داده‌ها بوده و لازم است پلتفرمی مناسب برای آن آماده شود.
نورموسوی با با بیان اینکه بهینه سازی موتورخانه‌ها یکی از وظایف شرکت ملی گاز است افزود: با توجه به اینکه تعداد موتورخانه‌های بخش خانگی کمتر است و بیشتر از پکیج (آبگرمکن دیواری) استفاده می‌کنند، در ابتدا استقبال خوب نبود اما در ادامه ۳۵ هزار کنتور واحد خانگی و تجاری در سامانه ثبت نام شد و شرکت ملی گاز پس از پذیرش پیمانکار برای بهینه سازی ورود می‌کند.
وی ادامه داد: تا کنون ۲۰ هزار موتورخانه خانگی و تجاری بهینه سازی شده و مصارف این دسته از مشترکان  تا ۳۱ درصد کاهش مصرف سوخت را نشان می‌دهد.
سرپرست گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه در بخش اداری و عمومی ۱۴ هزار موتورخانه در این بخش بهینه شده‌اند و تا کنون ۱۲۵ میلیارد تومان برای بهینه سازی موتورخانه‌ها هزینه کردیم، اظهار کرد: تعویض ۵.۸ میلیون دستگاه بخاری برای بهینه سازی مصرف سوخت نیز در دستور کار است.
وی ادامه داد: در این طرح بخاری‌های راندمان بالا با بخاری‌های فعلی تعویض می‌شود. به‌ازای هر خانوار یک بخاری تعویض می‌شود و با این کار تا ۱۵ درصد در مصرف سوخت صرفه جویی خواهد شد.
به گفته نورموسوی بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته می توانیم تا ۲۰ میلیون بخاری را تعویض کنیم. برای هر بخاری ۴ میلیون تومان در نظر گرفته شده و این موضوع ۸۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری نیاز است.

ساختمان صنعت

  • ۰۱/۰۷/۲۰

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی