ساختمان صنعت

اخبار و مطالب آموزنده در زمینه صنعت ساختمان

ساختمان صنعت

اخبار و مطالب آموزنده در زمینه صنعت ساختمان

  • ۰
  • ۰
چیلر
به گزارش تاسیسات نیوز، استفاده از چیلر در ساختمان ها به عنوان سیستم تهویه مطبوع در مقایسه با دیگر تجهیزات تهویه مطبوع مزایای زیادی دارد که ادامه به برخی از این موارد اشاره میکنیم و قبل از آن نحوه عملکرد چیلر را برای شما توضیح می دهیم.
چیلر چیست ؟
چیلر ها دستگاهی می باشد که با سیکل تبرید خود دمای آب مورد نیاز را کاهش می دهند و این سیکل تبرید معمولا به دو صورت تراکمی و جذبی می باشد که عملکرد هر کدام متفاوت می باشد ولی در نهایت کار یکسانی را انجام می دهند و معمولا در بیشتر ساختمان ها از چیلر های تراکمی استفاده می شود و چیلر های جذبی به دلیل عملکرد متفاوتی که دارند تنها در برخی مراکز مورد استفاده قرار میگیرند.
چیلر های تراکمی دارای ۳ بخش مهم کمپرسور، کندانسور و اواپراتور می باشند و عملکرد آن به این صورت می باشد که کمپرسور گاز مبرد را فشرده می کند و سپس به سمت کندانسور منتقل می نماید تا دمای مبرد کاهش و سپس به مایع تبدیل شود.
مبرد مایع در سیکل تبرید به سمت اواپراتور آبی هدایت می شود و قبل از ورود به اواپراتور ابتدا توسط شیر انبساط دچار افت فشار شدیدی می شود و پس از ورود به اواپراتور تمایل به تبخیر شدن پیدا می کند و با جذب گرمای نهان تبخیر خود از آب به گاز تبدیل می شود و سیکل تبرید ادامه می یابد و دمای آب هم کاهش می یابد که این آب به سمت فن کویل های نصب شده درون ساختمان منتقل می شود و با عبور هوای محیط از روی کویل های فن کویل عملیات کاهش دمای محیط و خنک سازی انجام می شود.
چیلر های تراکمی خود به دو دسته کلی هوا خنک و آب خنک تقسیم می شوند که این نام گذاری به دلیل تفاوت کندانسورهای آن می باشد در ساخت چیلر های تراکمی از دو نوع کندانسور هوایی و آبی استفاده می شود که در شرایط آب و هوایی مختلف عملکرد و راندمان متفاوتی دارند.
مینی چیلر ها که در دسته چیلرهای تراکمی قرار میگیرند کاربرد فراوانی در بخش های مختلف صنعتی و خانگی دارند که شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه و استعلام قیمت آن به صفحه قیمت مینی چیلر مراجعه نمایید.
مزایای استفاده از چیلر
علاوه بر چیلر دو دستگاه کولر گازی و کولر آبی کاربرد فراوانی جهت تهویه مطبوع ساختمان ها دارند که در مقایسه چیلر با این دو دستگاه به مزایای آن پی می بریم.
کیفیت هوای چیلر
دمای هوای خروجی از فن کویل ها بسیار مطلوب می باشد و مانند کولر گازی بسیار سرد و اذیت کننده نمی باشد و همچنین استفاده از چیلر تغییر چندانی در میزان رطوبت هوا ایجاد نمی کند در صورتی که استفاده از کولر گازی سبب کاهش رطوبت محیط و خشک شدن هوا می شود و کولر های آبی سبب افزایش رطوبت محیط می شوند که البته در مناطق با شرایط آب و هوایی مختلف استفاده از این تجهیزات مزیت های خاص خود را دارند.
مصرف انرژی چیلر
چیلر ها راندمان بالایی دارند و در مقایسه با کولر های گازی مصرف انرژی بسیار کمتری دارند و استفاده از این دستگاه سبب کاهش هزینه برق شما می شود و همچنین کیفیت هوای بهتری را در اختیار شما می گذارد.
مقایسه چیلر و اسپیلت
جهت مقایسه اسپیلت و چیلر باید به این نکته اشاره نمود که با توجه به افزایش هزینه های برق استفاده از چیلر انتخاب صحیحی می باشد به این دلیل که مصرف برق اسپلیت نزدیک به ۲٫۵ برابر چیلر می باشد و هزینه های روزمره را افزایش می دهد و با توجه به توضیحاتی که در زمینه کیفیت هوای چیلر به شما ارائه دادیم متوجه می شوید که انتخاب چیلر گزینه مناسب تری نسبت به اسپیلت می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه چیلرهای خانگی و استعلام قیمت آن به شما پیشنهاد می کنیم که به صفحه قیمت چیلر خانگی مراجعه نمایید.
انتخاب چیلر مناسب
انتخاب چیلر مناسب با شرایط محل نصب سبب افزایش راندمان و راحتی شما می شود محاسبه دقیق ظرفیت چیلر و انتخاب صحیح نوع چیلر باید توسط کارشناسان و متخصصین انجام شود تا عملکرد چیلر رضایت بخش باشد و همچنین طول عمر دستگاه شما افزایش یابد.
همانطور که گفتیم چیلر های جذبی در شرایط عادی استفاده نمی شوند و معمولا در ساختمان هایی که دارای تجهیزاتی چون ژنراتور تولید برق دارند مانند بیمارستان ها و برخی اداره جات از این نوع چیلر استفاده می شود تا مصرف انرژی آن بهینه باشد.
همچنین چیلر های جذبی که در دو مدل هوا خنک و آب خنک طراحی و تولید می شوند در شرایط آب و هوایی مختلف راندمان متفاوتی دارند به این صورت که چیلر های هوا خنک در مناطق گرم و خشک راندمان پایینی دارند به همین دلیل پیشنهاد می شود که در این مناطق از چیلر آب خنک استفاده شود.
همچنین در مناطقی که به منابع آزاد آبی دسترسی داریم می توانیم از چیلر آب خنک استفاده کنیم تا از این آب جهت خنک سازی مبرد در کندانسور آبی استفاده کنیم و مصرف انرژی دستگاه کاهش یابد.
مصرف انرژی چیلر تراکمی هوا خنک در مقایسه با چیلر آب خنک بیشتر می باشد و دلیل آن هم وجود فن بر روی کندانسور چیلر می باشد که سبب افزایش مصرف انرژی می شود اما در کندانسور های آب خنک که از کندانسور آبی استفاده می شود راندمان کندانسور بالاتر می باشد و نیاز به مصرف انرژی بالایی برای خنک سازی مبرد نمی باشد.
صنایع برودتی نوری برای انتخاب و خرید چیلر برای شما مشاوره تخصصی رایگان در نظر گرفته است تا شما بتوانید خرید چیلر خود را با اطمینان انجام دهید و چیلر متناسب با نیاز خود خریداری نمایید.
صنایع برودتی نوری جزو بزرگترین صنعتگران در حوزه تولید و ساخت تجهیزات برودتی مختلف می باشد که می تواند در این زمینه شما را یاری دهد از جمله فعالیت های این شرکت ساخت چیلر و سردخانه می باشد.

ساختمان صنعت 

  • ۰۱/۰۳/۰۴

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی