ایسنا/اصفهان رئیس انجمن مدیران صنایع استان اصفهان گفت: طی دو سال گذشته پلیمر اولین صنعت صادراتی کشور بوده و بیش از ۲.۷ میلیارد دلار بهصورت مستقیم و غیرمستقیم در این حوزه صادرات داشتهایم.
مسعود جمالی امروز (سهشنبه، ۲۰ اردیبهشتماه) در افتتاحیه دو نمایشگاه تخصصی در حوزههای «رنگ و رزین» و «لاستیک و پلاستیک»، با اشاره به اینکه ظرفیت صنعت پلاستیک و پلیمر، اظهار کرد: پلاستیک به ویژه در دوران کرونا به صنعتی تبدیل شد که به سلامت جامعه را کمک میکند.
وی با بیان اینکه از صنعت پلیمر در زندگی روزمره، خودرو، پزشکی، هوافضا و ... حضور دارد، تاکید کرد: صنعت پلیمر پیشران صادرات صنایع کشور است و طی دو سال گذشته اولین صنعت صادراتی کشور بوده و بیش از ۲.۷ میلیارد دلار بهصورت مستقیم و غیرمستقیم در این حوزه صادرات داشتهایم.
رئیس انجمن مدیران صنایع استان اصفهان همچنین افزود: ۱.۵ درصد تولید ناخالص کشور متعلق به صنعت پلیمر و ۳.۶ اشتغال کشور در این صنعت است.
وی اضافه کرد: در استان اصفهان بیش از ۴۰۰ واحد تولیدی و صنعتی و ۸۵۰ واحد تولیدی و صنفی در صنعت پلیمر فعال است.
جمالی با توجه به جایگاه صنعت پلاستیک اصفهان از سازمان صمت بابت همراهی با صنعت پلیمر تشکر و ابراز امیدواری کرد این همکاری تنگاتنگ شود و همچنین شرکت نمایشگاه با توجه به رسالت اصلی آن که در حوزه بینالملل و صادرات است، انجمن صنایع پلیمر اصفهان آمادگی برپایی پرشورتر این نمایشگاه را دارد.
سعید ترکمان، رئیس انجمن صنایع پلیمر ایران، در این نمایشگاه، گفت: پیام نمایشگاه اصفهان این است که صنعتگران در شرایط سخت هم حضور دارند.
وی اظهار کرد: سال گذشته صنعت پلیمر کشور ۲.۵ میلیارد دلار صادرات داشت و ارز آن را در تنگناهای ارزی به کشور رسانده است.
وی تاکید کرد: صنعتگران در شرایط سخت و دشوار خسته نمیشوند و با قوت به کار خود ادامه میدهند.
مقاره عابد، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان مصنوعات پلاستیک اصفهان در این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه به صورت عملی موضوع رونق تولید را دنبال میکند و امیدواریم در بحث دانش بنیان و کامپوزیتها و نانو بیشتر ورود کرده و بتوانیم به رونق بیشتری در این حوزه دست یابیم
همچنین رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، گفت: این رویدادها در اقتصاد و صنعت ما میتواند موثر باشد به خصوص که بعد از چند سال رکود و رونق است.
امیرحسین کمیلی به شعار امسال اشاره کرد و افزود: کشور و به ویژه استان اصفهان ظرفیتهای بسیاری در صنایع پلیمری و پتروشیمی دارد و این استان از لحاظ تولیدات صنعتی و همچنین بزرگان علمی و دانش بنیان در عرصههای مختلف صنعت به ویژه در صنعت پلیمر و کامپوزیت حرف برای گفتن دارد.
وی تاکید کرد: توسعه صنایع پایین دستی موجب ارزش افزوده بیشتری میشود و هدفگذاری ما باید فتح بازارهای جهانی باشد و صادرات یکی از هدفهای اصلی ما است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان تاکید کرد: در داخل با همافزایی بین نخبگان و مجموعههای دانش بنیان کیفیت خود را ارتقا دهیم.
مدیر روابط عمومی شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان در این مراسم، گفت: این نمایشگاه با وسعت ۱۲ هزار متر فضای نمایشگاهی غیرمفید میزبان ۱۰ شرکت از مجموعههای رنگ و رزین، پوششهای صنعتی، صنایع پلیمری و پلاستیک است.
ایمان بازیگران با بیان اینکه ۸۰ درصد مجموعههای حاضر در این نمایشگاه صنایع تولیدی هستند، افزود: امسال بعد از سالها تعطیلی و عدم برگزاری، شاهد برپایی و احیای این دو رویداد تخصصی هستیم و امیدواریم این نمایشگاه موجب رونق این دو صنعت مهم شود.
وی با اشاره به اینکه اصفهان یکی از قطبهای مهم و بزرگ تولید و مصرف محصولات پلیمری است، تاکید کرد: از نظر تنوع، زیرمجموعههای تخصصی در سطح مطلوبی در این دوره از نمایشگاه حضور دارند، همچنین حدود ۹ استان در این نمایشگاه مشارکت کردهاند.
به گزارش ایسنا، دوازدهمین نمایشگاه اصفهانپلاست در حالی برگزار شده که ۶۰ مشارکتکننده از استانهای اصفهان، قم، یزد، تهران، البرز و خراسان رضوی را گرد هم جمع کرده است.
این شرکتها در حوزههای ماشینآلات تزریق پلاستیک، ماشینآلات خردکن، بازیافت و قالب لوله، تامین مواد اولیه PVC، تولید پلاستیکهای تقویت شده، تولید افزودنیهای پلیمری، تولید مستربچ، تولید قطعات پلاستیک، تولید پوششهای UPVC، تولید کامپاندهای پلاستیک، ظروف پلاستیک و یکبار مصرف، بازیافت تایر و تیوب، تولید بطریهای پت، وکیوم فرمینگ، تجهیزات کنترل کیفیت، تجهیزات آزمایشگاهی در صنعت پلیمر، بازرگانی آمیزههای پلیمری، تولید فیلمهای پلاستیکی و نایلکس، سیستمهای تهویه مطبوع، رنگدانههای گرانولی و سبدهای کشاورزی و صنعتی، استابیلایزر و پایدارکننده حرارتی فعالیت دارند و طی چهار روز برگزاری نمایشگاه، توانمندیهای خود را به نمایش میگذارند.
- ۰۱/۰۲/۲۰