تبریز - ایرنا - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس بر تکمیل شبکه آب و فاضلاب جلفا و هادیشهر تاکید کرد و از توافق برای تکمیل شبکه آبرسانی به سایت صنایع سنگین ارس خبرداد.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی و امور بینالملل این سازمان، مجید کیانی روز پنجشنبه در دیدار با مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی با بیان اینکه طبق ابلاغ رییس جمهور، سازمان منطقه آزاد ارس عالیترین مقام اجرایی کشور در این منطقه است، افزود: درگذشته منطقه آزاد ارس بهاشتباه بهجای ایفای نقش حاکمیتی و هماهنگی، وارد تصدیگری شده و وظایف سایر دستگاهها را ایفا کرده است، حال آنکه سازمان باید وقت خود را به توسعه، ایجاد منابع درآمدی و رفع موانع تجارت اختصاص دهد و پروژههای عمرانی را به نهادهای دولتی مربوطه اعم از راهوشهرسازی، شرکت گاز، آبوفاضلاب و آب منطقهای واگذار و ضمن بهرهمندی از اعتبارات دولتی، نسبت به تسریع آنها مساعدت مالی کند.
وی با بیان اینکه یکی از دلایل ضعف در امکانات درمانی شهرستان جلفا نگاه اشتباه سایر دستگاههای اجرایی به این منطقه بوده است، یادآور شد: شهرهای داخل محدوده باید از اعتبارات ملی و استانی برخوردار باشند و تمام دستگاههای دولتی بهویژه وزارت بهداشت به وظایفشان عمل کنند و سازمان منطقه آزاد ارس نیز نقش تقویتکننده را ایفا و انجام پروژهها را به دستگاههای متولی بسپارد.
کیانی با تاکید بر پرهیز سازمان منطقه آزاد ارس از انجام امور مربوط به شرکت آبوفاضلاب در منطقه، عنوان کرد: وظیفه این سازمان لولهکشی، نصب کنتور و ارائه حق انشعاب نیست و این امور باید توسط شرکت آبوفاضلاب صورت گیرد و مدیر شهرستان مربوطه در قبال وظایف محوله پاسخگو باشد.
محمد خانی، مدیرعامل شرکت آبوفاضلاب آذربایجانشرقی نیز در این دیدار ضمن تمجید از نگاه و رویکرد مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس، از آغاز عملیات اجرایی شبکه آبرسانی سایت صنایع سنگین منطقه آزاد ارس در آیندهای نزدیک خبر داد.
اسماعیل عطاپور، فرماندار جلفا نیز در این دیدار با تشکر از حمایتهای سازمان منطقه آزاد ارس در رفع مشکل شبکه آبوفاضلاب و آب شرب شهرستان هادیشهر، خواستار حمایت این سازمان از شرکت آبوفاضلاب آذربایجانشرقی برای پایان قطعی آب هادیشهر شد.
در این دیدار بررسیهای فنی طرح انتقال آب ارس به هادیشهر، تکمیل تصفیهخانه، احداث مخازن آب و اشتراک پساب تصفیه شده مورد بحث و گفت و گوی طرفین قرار گرفت.
منطقه آزاد ارس به مرکزیت جلفا در ۱۳۴ کیلومتری شمال غرب تبریز از چهار ناحیه منفصل تشکیل شده و با بیشتر از ۷۰ هزار هکتار وسعت با جمهوری های آذربایجان و ارمنستان و جمهوری خودمختار نخجوان همسایه است.
در ۲ زون (بخش) صنعتی این منطقه بیش از ۱۵۰ واحد تولیدی و صنعتی فعالیت می کنند.
- ۰۱/۰۷/۱۶