ساختمان صنعت

اخبار و مطالب آموزنده در زمینه صنعت ساختمان

ساختمان صنعت

اخبار و مطالب آموزنده در زمینه صنعت ساختمان

  • ۰
  • ۰
روایتی از تلاش جهادی دولت در حوزه طرح های راکد درمانی کهگیلویه و بویراحمد

یاسوج- ایرنا- رویکرد محرومیت زدایی دولت عدالت محور سیزدهم طی یکسال گذشته به مناطق مختلف و در عین حال کم برخورداری چون کهگیلویه و بویراحمد در حوزه های مختلف از جمله توجه به طرح های برزمین مانده در حوزه سلامت موجبات امیدواری به توسعه این بخش زیرساختی را بیش از پیش فراهم کرده است.

به گزارش ایرنا، رشد شاخص های سلامت اساس توسعه همه جانبه در هر منطقه ای است که بر اساس آن تمامی قشر های جامعه از خدمات بهداشتی و درمانی مناسب بهره مند شوند.

پیش از انقلاب در کهگیلویه و بویراحمد هیچ گونه توسعه زیرساختی در حوزه بهداشت و درمان وجود نداشت و سالانه افراد بسیاری به دلیل نبود امکانات جان خود را از دست می دادند.  

در اوایل انقلاب تنها سه بیمارستان با ظرفیت محدود در استان فعالیت داشتند اما هم اینک با اقدامات انجام گرفته در دو دهه اخیر این استان صاحب یک هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی شده است .

کهگیلویه و بویراحمد در سال های گذشته بیشترین وابستگی را به لحاظ درمانی به سایر استان های همجوار داشته در حالی که بسیاری از نیروهای متخصص و کارآمد همین استان در دیگر استان ها مشغول اراِئه خدمت به مردم هستند.

ارتقای خدمات رسانی به مردم در حوزه سلامت با اقدامات جهادی و تلاش مسیر خواهد بود که در این رابطه ارتقای پروژه های نیمه تمام بهداشتی و درمانی از جمله بیمارستان ها جزو اولویت های اساسی و راهبردی متولیان و مسئولان است تا همه مردم در هر منطقه ای از کشوراز خدمات دولت استفاده کنند.

سید علی احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه نمونه خدمت بزرگ به مردم، مجموعه بهداشت و درمان هستند، گفت: ممکن است یک گرسنه را سیر، مشکل یک فرد را رفع و گره از کار کسی باز کنیم، همه اینها خوب است اما خدمتی که مجموعه بهداشت و درمان ارائه می‌کند نجات جان انسان‌ها و نجات جان یک فرد با نجات جان همه بشر مساوی است.

دولت مردمی و انقلابی سیزدهم در آغاز شروع به کارش عدالت محوری و محرومیت زدایی را در همه حوزه ها مطرح کرده است و متناسب با آن مسیری را در پیش گرفته که تحولی عظیم در حوزه سلامت به وقوع بپیوندد.

این دولت برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام عمرانی در حوزه های مختلف به ویژه سلامت اهتمام جدی دارد و در این رابطه تاکنون گام های ارزشمندی برداشته شده است.

تعیین تکلیف ۲۰ پروژه راکد دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: ۲۰ پروژه از مجموع ۴۵ پروژه راکد و گاها تعطیل این استان طی سه ماه گذشته  تعیین تکلیف شدند.

روایتی از تلاش جهادی دولت در حوزه طرح های راکد درمانی کهگیلویه و بویراحمد

محمد غلام نژاد ابراز داشت:  ۱۳ پروژه راکد بهداشتی در استان با پیشرفت ۷۵درصد در ظرف مدت ۲۰روز کاری ( تعطیلات نوروزی ) و برنامه ریزهای دقیق و با نصب تمامی انشعابات افتتاح شدند.

محمد غلام نژاد اظهار داشت: افتتاح ۱۰ باب اقامتگاه پزشک روستایی، افتتاح دو باب اورژانس بین جاده ای، تعمیر اساسی کلینیک یاسوج از جمله پروژه های اجرایی بوده اند.

غلام نژاد تاکید کرد: پروژه های شاخص دانشگاه علوم پزشکی استان بیمارستان بهمئی با ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی، بیمارستان سی سخت ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی، بیمارستان چرام ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی و بیمارستان لنده ۴۲ درصد از جمله طرحهای در دست اجر در این استان هستند که هم اینک در سایه رویکرد دولت به مناطق محروم فعال شده اند.

بیمارستان چرام

وی ادامه داد: پروژه بیمارستان ۳۲تختخوابی چرام نیز که پس از یک سال و نیم رکود کاری داشت و در واقع تعطیل شده بود ، موانع آن برطرف شده و دوباره کارگاههای این طرح فعال شده است.

غلام نژاد عنوان کرد: مشکلات پیمانکار پروژه تعیین تکلیف شد و تشریفات مناقصه عمومی از جمله (برآورد کارهای مانده  ،برداشت از کارهای صورت گرفته  ،مشکلات  مربوط به تامین دلیل پروژه )و در نهایت برگزاری  مناقصه  عمومی پروژه بر سایت مناقصات انجام شد.

بیمارستان بهمئی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: بیمارستان بهمئی، یکی از مهم‌ترین پروژه‌های دانشگاه محسوب می‌شود که تاکنون ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و برای تکمیل آن بیش از ۳٠میلیارد تومان برای تجهیز وتکمیل آن نیاز است.

وی ابراز داشت: این پروژه با مساحت ۲۳هزار و زیر بنای ۵ هزار متر مربع در سال ۹۳شروع شده است.

غلام نژاد تصریح کرد:ساختمان ومحوطه بیمارستان تکمیل،کار برق کشی و تاسیسات در حال انجام و موتور خانه نیز انجام شده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با تاکید بر تسریع در روند تکمیل این پروژه ها مطابق استانداردهای لازم افزود:تلاش می شود این طرح در سال ۱۴٠۱ به بهره برداری برسد.

بیمارستان لنده

غلام نژاد گفت: فاز نخست بیمارستان لنده باپیشرفت فیزیکی بیش از ۴۰ درصد تاهفته دولت به بهره برداری خواهد رسید.

وی افزود: مشکلات شهرستان لنده درحوزه بهداشتی ودرمانی برطرف می شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج افزود: به زودی پوشش پزشک خانواده شهرستان لنده با جدیت بیشتر ترمیم خواهد شد.

بیمارستان نرگسی گچساران

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: بیمارستان نرگسی شهرستان گچساران از جمله طرحهای حوزه درمان و سلامت است که باید تا پایان خرداد ماه راه اندازی شود.

غلام نژاد عنوان کرد: با راه اندازی بیمارستان نرگسی، کماکان عملکرد بیمارستان شهید رجایی به قوت خود باقی است وتعداد تخت در گچساران کم نخواهیم داشت.

وی ادامه داد: ما در ابتدا بخش های اولیه از جمله اورژانس، آزمایشگاه، رادیولوژی و بخش هایی که فوریت بیشتری دارند را برای بیمارستان نرگسی راه اندازی و فعال نموده، پزشکان عمومی و داخلی خود را مستقر و سپس برحسب نیازشهرستان سایر بخش های تخصصی را نیز فعال خواهیم کرد.

 غلام نژاد ابراز داشت: در شهرستان گچساران تعداد تخت ها به نسبت جمعیت وضعیت خوبی دارد و خوشبختانه به سبب وجود بیمارستان های شرکت نفت، بی بی حکیمه، شهید رجایی و نرگسی با کمبود تخت مواجه نیستیم که این خود می تواند زمینه ساز فضا های آموزشی در آینده باشد

اقدام دانشگاه در رفع چالش اساسی بیمارستان دهدشت 

غلام نژاد تاکید کرد: بیمارستان امام خمینی دهدشت چالشی اساسی داشت که با توجه به فرا رسیدن فصل گرما سیستم سرمایشی به خاطر قدمت زیاد از کار افتاده و در سالهای گذشته به همین دلیل رسانه های غربی به شدت بر این مشکل مانور می دادند.

روایتی از تلاش جهادی دولت در حوزه طرح های راکد درمانی کهگیلویه و بویراحمد

وی تصریح کرد: با پیگیریهای انجام شده یک تیم جهت بررسی با هدف تکمیل و راه اندازی سیستم سرمایشی در محل بیمارستان امام خمینی حضور یافتند و از همان روز طراحی برقی و مکانیکی جدید بدلیل کاهش هزینه صورت گرفت و مقرر شد که با حداقل زمان سیستم سرمایشی راه اندازی شود.  

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج عنوان کرد: این پروژه علاوه بر هزینه تقریبا ۱۴میلیارد تومانی در این مدت کوتاه و شرایط بد مالی مشکلاتی از جمله تعطیلات نوروز، در دسترس نبودن نیروی کاری و فنی جهت جوشکاری و اتصالات لوله های اصلی چیلر و موانع فنی موجود(بسیار مشکلات دیگر ) داشت که خوشبختانه در هفته آینده به صورت رسمی افتتاح خواهد شد .

برنامه ها و مشکلات پیش رو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: در حال حاضر دانشگاه مشکلات و چالش های جذب اسناد خزانه با مبلغ تقریبا ۱۵میلیارد تومان را دارد. 

وی ادامه داد: این دانشگاه با مشکل و رفع سیستم سرمایشی بیمارستان شهید رجایی گچساران نیز مواجه است.

غلام نژاد تاکید کرد: هم اینک در حال برنامه ریزی جهت توسعه و نگهداشت سیستم های مکانیکی بیمارستان بصورت واقعی هستیم که متاسفانه تاکنون هیچ نوع برنامه ای به جهت ساماندهی نیروهای تاسیسات بیمارستانها با هدف تعمیر و نگهداری  با توجه به افزایش بسیار شدید قیمت ها در خصوص دستگاه های سرمایشی و گرمایشی  نبوده است.

روایتی از تلاش جهادی دولت در حوزه طرح های راکد درمانی کهگیلویه و بویراحمد

وی همچنین با اشاره به افتتاح دانشکده های بهداشت، پرستاری و دانشکده های دندان پزشکی استان، گفت: با توجه به شرایط حاکم برخی پروژه ها بصورت نیمه تعطیل بوده که در حال بررسی جهت رفع مشکل و فعال نمودن پروژه ها هستیم و در نهایت تلاش داریم که افتتاح آن ها در بهمن ماه صورت گیرد.

غلام نژاد افزود: پروژه های ساختمان انتقال خون استان و پزشکی هسته ای‌استان نیز که به صورت نیمه تعطیل درآمده بودند نیز تلاش می شود تا بهمن ماه امسال افتتاح شوند. 

ساختمان صنعت

  • ۰۱/۰۳/۱۱

نظرات (۲)

به امید خدا بهترین ها برای ایران و ایرانی باشه

چقدر عالی خداروشکر

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی