ساختمان صنعت

اخبار و مطالب آموزنده در زمینه صنعت ساختمان

ساختمان صنعت

اخبار و مطالب آموزنده در زمینه صنعت ساختمان

۵ مطلب در خرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

 

نیروگاه خورشیدی متصل به شبکه با توان 30 کیلووات، در راستای تعهد به خط مشی سازمان مبنی بر استفاده از انرژی های تجدیدپذیر، حفظ محیط زیست و مدیریت مصرف انرژی، در شرکت پالایش گاز فجر جم بصورت آزمایشی به بهره برداری رسید.

 

به گزارش روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، حمید اله ورودی سرپرست مدیریت مهندسی و توسعه شرکت پالایش گاز فجر جم اظهارداشت: در راستای سیاست های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری در خصوص بهینه سازی مصرف و کاهش شدت مصرف انرژی و نیز در اجرای ابلاغیه هیات محترم وزیران در تأمین 20 درصد از انرژی مورد نیاز ساختمان های اداری از محل انرژی های تجدیدپذیر، شرکت پالایش گاز فجر جم اقدام به تعریف و اجرای پروژه احداث نیروگاه خورشیدی جهت تامین بخشی از بار الکتریکی مورد نیاز ساختمان اداری این شرکت کرده است.

وی تصریح کرد: سامانه مد نظر از نوع متصل به شبکه بوده و با رعایت استاندادهای ملی و بین المللی و با تأمین اعتبار از محل ردیف بودجه های سرمایه ای مدیریت انرژی و کربن اجرا شده است.

این مقام مسئول در ادامه سخنان خود از احداث نیروگاه خورشیدی 40 کیلوواتی جهت ساختمان اداری بندر سیراف و احداث نیروگاه 1 مگاوات در پالایشگاه به عنوان برنامه های آتی شرکت خبر داد.

ساختمان صنعت

  • ۰
  • ۰
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه چهار از برنامه های مدون درخصوص توسعه و استفاده از سیستم های خورشیدی و انرژی های تجدید پذیر در بوستان های محلی و جنگلی و مراکز تفریحی خبر داد.
ه گزارش تیترشهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 4 : "حمیدرضا فرخی" با اعلام این خبر گفت: در راستای تحقق شعار "شهر دوستدار محیط زیست" و به منظور کاهش آلودگی های محیط زیستی ، توسعه استفاده از سیستم های خورشیدی و انرژی های تجدید پذیر ، محل های مناسب در منطقه تعیین و ظرفیتها مشخص شد.
وی در ادامه گفت: اداره محیط زیست منطقه 4 درسال جاری نسبت به تعمیر و تعویض 66 پنل خورشیدی در سطح منطقه اقدام خواهد کرد.
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه چهار در ادامه از احداث نیروگاه خورشیدی در دو بوستان جنگلی منطقه خبر داد و گفت: این نیروگاه با تولید برق حداقل 60 کیلو واتی در دو بوستان جنگلی یاس فاطمی و تلو هزار هکتاری در دستور کار قرار دارد.
فرخی در پایان گفت: صرفه جویی در مصرف انرژی، کاهش معضلات محیط زیستی و آلودگی ها ، اصلاح الگوی مصرف و جایگزینی انرژهای تجدید پذیر از دیگر اهداف پروژه های محیط زیستی منطقه چهار در سال جاری است.
  • ۰
  • ۰

بهسازی استخر اردکان به ۱۰ میلیارد ریال بودجه نیاز دارد

یزد - ایرنا - رییس اداره ورزش و جوانان اردکان گفت: تنها استخر شهرستان با قدمت ۱۴ سال به دلیل فرسودگی  تجهیزات موتورخانه و تاسیسات برای بازسازی اساسی حداقل به ۱۰ میلیارد ریال هزینه نیاز دارد.

احمد شکراللهی روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: در این مجموعه به عنوان نخستین استخر  و تنها مکان سرپوشیده شنای منطقه از یک سال گذشته  امکان ارائه خدمات به علاقه مندان به رشته شنا نیست.

وی اضافه کرد: استخر به علت تخصیص نیافتن اعتبار بدون استفاده مانده است هرچند مطابق قول مسوولان قرار بود هزینه تعمیرات در سال ۹۸ تخصیص یابد که این امر تاکنون تحقق پیدا نکرد. 
 وی اضافه کرد: گرچه برنامه تعمیر و نگهداری ابنیه و تاسیسات مجموعه هر سال انجام می شود اما مبلغ  آن ناچیز بود.
رییس اداره ورزش و جوانان اردکان با بیان اینکه  امید می رود با جذب اعتبار و کمک صنایع ، تعمیر این مجموعه ورزشی در سال ۱۳۹۹ پایان یابد ، تصریح کرد: ظرفیت روزانه استخر ۳۵۰ نفر است و تعطیلی آن سبب نارضایتی شهروندان به ویژه جوانان شد.
شکراللهی اظهار امیدواری کرد که با بهسازی این مجموعه بخشی از نیاز ورزشی شهرستان رفع شود.

مجموعه یادشده در سال ۱۳۸۶ افتتاح و به بهره برداری رسید .
اردکان ۳۸ هیات ورزشی دارد و مرکز این شهرستان ۹۸ هزار نفری در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد.

 

ساختمان صنعت

  • ۰
  • ۰

 
سیستم گرمایشی و سرمایشی بیمارستان حکیم جرجانی گرگان، با خرید و نصب دو دستگاه چیلر تراکمی اصلاح شد.
 
 
سیستم گرمایشی و سرمایشی بیمارستان حکیم جرجانی گرگان، با خرید و نصب دو دستگاه چیلر تراکمی اصلاح شد.
 
  • ۰
  • ۰
در تاسیسات کوچک، انواع شستی‌ها به صورت مستقیم روی تابلو برق مونتاژ می‌شوند و سیم بندی آن‌ها در تابلو قرار می‌گیرد. به دلایل مختلف مانند بزرگ بودن ماشین آلات، قرار گرفتن اپراتور در محل دیگر، ارسال فرمان از محل مختلف و … همیشه این امکان وجود ندارد که شستی‌ها روی تابلو برق نصب شوند. برای رفع این مشکل معمولا شستی‌ها در جعبه‌های استاندارد نصب شده و توسط سیم و کابل به تابلوی کنترل اصلی متصل می‌شوند.
 
سرویس آموزش و آزمون برق نیوز، حتما با مطالعه‌ی عنوان شستی‌های بدون سیم تعجب کرده اید! با توجه به پیشرفت علم انتقال اطلاعات و فرمان به صورت بی سیم، شرکت‌های تولید کننده قطعات صنعتی برق نیز از این تکنولوژی در انواع شستی‌ها استفاده کرده اند.

چرا و در چه شرایطی از شستی بدون سیم استفاده کنیم؟

از شستی‌ها برای صدور انواع فرمان در ماشین آلات و تابلو برق‌ها استفاده می‌شود و این قطعات بسیار پر کاربرد هستند، اما آیا هیچ توجیهی برای ساخت و استفاده از شستی‌های بدون سیم وجود دارد؟

در تاسیسات کوچک، انواع شستی‌ها به صورت مستقیم روی تابلو برق مونتاژ می‌شوند و سیم بندی آن‌ها در تابلو قرار می‌گیرد. به دلایل مختلف مانند بزرگ بودن ماشین آلات، قرار گرفتن اپراتور در محل دیگر، ارسال فرمان از محل مختلف و … همیشه این امکان وجود ندارد که شستی‌ها روی تابلو برق نصب شوند. برای رفع این مشکل معمولا شستی‌ها در جعبه‌های استاندارد نصب شده و توسط سیم و کابل به تابلوی کنترل اصلی متصل می‌شوند.

این کار مشکل قرار گرفتن شستی‌ها روی تابلو برق را حل می‌کند، اما مشکلات دیگری به سیستم اضافه خواهد شد. طبق استاندارد‌های صنعت برق و برای برقراری ارتباط بین شستی‌ها و تابلو‌های فرمان، ما مجاز نیستیم که سیم‌ها و کابل‌ها را بدون محافظ و بدون تجهیزات خاص روی ماشین آلات یا سطوح مختلف قرار دهیم. برای اتصال کابل به جعبه‌های استاندارد و تابلو‌ها باید از انواع گلند استفاده کرد.

با توجه به محل قرار گیری تجهیزات و برای حفاظت سیم‌ها و کابل‌ها باید از روش‌ها و تجهیزات مختلف مانند لوله‌های فولادی، لوله‌های پلاستیکی، لوله‌های خرطومی فلزی، کانال، داکت، انواع گلند و … استفاده کرد. این تجهیزات باید در تمام مسیر بین شستی‌ها و تابلو برق‌ها قرار داده شده و به صورت دوره‌ای مورد بازبینی و رفع اشکال قرار بگیرند.

در نظر داشته باشید که تمام ماشین آلات و یا محیط‌های صنعتی در شرایط عادی قرار ندارند. بسیاری از محیط‌ها در معرض خطراتی مانند آلودگی‌های میکروبی (بیمارستان ها، صنایع دارویی و تحقیقاتی)، نفوذ آب، نفوذ گرد و غبار، نفوذ ذرات و گاز‌های قابل اشتعال، حرارت بسیار بالا، حیوانات و … وجود داشته و یا اصلا امکان در نظر گرفتن مسیری برای عبور سیم‌ها و کابل‌ها وجود ندارد. این شرایط حفاظت، از سیم و کابل را سخت‌تر کرده و هزینه‌های اجرا و نگهداری را به شدت افزایش می‌دهد.

برای رفع این مشکل و کاهش هزینه ها‌ی اجرا و تغییرات بعدی می‌توان از روش انتقال فرمان به صورت بدون سیم استفاده کرد. بسیاری از تغییرات در ماشین آلات و ساختمان‌ها نیاز به ایجاد مسیر‌های جدید برای انتقال سیم‌ها و کابل‌ها دارد. حتما در ساختمان‌های زیادی وجود داکت‌ها و لوله‌های روی کار را مشاهده کرده اید. این مسیر‌ها در تغییرات بعدی و به علت عدم وجود مسیر مناسب برای عبور سیم‌ها و کابل‌ها ایجاد شده اند.

در روش انتقال فرمان به صورت بدون سیم، نیازی به احداث سیم و کابل بین ادوات فرمان مانند شستی ها، میکروسوئیچ ها، کلید‌های کششی و … نبوده و بسیاری از مشکلات حذف می‌شوند.

در تمام سیستم‌های انتقال فرمان بدون سیم، علاوه بر شستی یا فرستنده، یک یا چند گیرنده، آنتن، تکرار کننده و … نیز وجود دارد که داخل تابلو برق و یا محل‌های مورد نیاز نصب و سیم بندی می‌شوند. این تجهیزات در مدل‌های مختلفی از نظر روش نصب، منبع تغذیه، نوع خروجی و … وجود دارند . در تصویر زیر شستی بدون سیم و گیرنده‌ی آن را داخل تابلو و فضای آزاد مشاهده می‌کنید.
شستی‌های بدون سیم چگونه کار می‌کنند؟